torstai 19. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI luukku 19


19. luukusta löytyy linkkaa blogisi -postaus. Nyt siis kaikki linkkailemaan blogeja :)

Tässä vielä säännöt kertauksen vuoksi:

1. Linkkaa kommenttiboksiin blogisi ja laita mukaan pieni esittely blogista.
2. Aikaa blogien linkkaamiseen on viikko eli viimeinen päivä on 26.12.2013.
3. Teen erillisen postauksen, jossa esittelen kolme mielestäni parasta tähän postaukseen linkattua blogia.
HUOM! Linkatessasi blogisi annat minulle luvan käyttää kuvia blogistasi, jos blogisi tulee valituksi kolmen parhaan joukkoon :)

8 kommenttia:

  1. http://rosalindanblogi.blogspot.fi/
    Pian 18-vuotiaan lastenohjaajaopiskelijan blogi, jossa tällä hetkellä käynnissä joulukalenteri. Kirjoittelen blogissani kaikenlaista viime ajan tapahtumista isojen kuvien kanssa. Jokaiseen postaukseen pyrin laittamaan edes yhden kuvan vaikka se ihan aina ei onnistukkaan.

    Liityin hiljattain myös lukiaksesi, silllä minusta blogiasi on mukava lukea ja sinulla on kiva kirjoitus tapa ja hienoja kuvia.

    VastaaPoista
  2. http://vivereinmomento.blogspot.fi
    18 w lukiolainen joka kirjoittelee niin musiikkiin ja tanssiin, valokuvaukseen ja askarteluun, vaatteisiin ja kynsiin sekä ihan vain perus arkeen liittyen. :)

    VastaaPoista
  3. http://junkaneito.blogspot.fi/
    Pian täysi-ikäisen kuopiolaisen tytön lifestyleblogi. Opiskelen vaatetusalaa. Käsillä tekemisen lisäksi sydäntä lähellä valokuvaus, liikunta ja panhuilun soittaminen.

    VastaaPoista
  4. http://lifeinmyeyesandmore.blogspot.fi/

    pian 21-vuotiaan lähihoitaja opiskelija lifestyleblogi. Tällä hetkellä blogissa menossa joulukuun ajan haaste, jossa joka päivä koko joulukuun ajan tulossa postausta.

    VastaaPoista
  5. http://vainjaainoastaanmina.blogspot.fi/ 17-vuotiaan tulevaisuudesta tietämättömän lukiolaistytön lifestyle/mietiskelyblogi. Kuvia ja tekstiä elämästä ynnä muusta. Raukkautena kitara, piano, treeni ja pienistä asioista nauttiminen. :)

    VastaaPoista
  6. http://mylife-mythings-emma.blogspot.fi/
    14- vuotiaan maalla asustelevan työtön blogi. kirjotan omasta elämästä ja ajatuksista. tänä viikon loppuna kaikki blogi sivut päivitetty ja uusi ulkoasu tehty :)

    VastaaPoista
  7. http://pieces-of-broken-memories.blogspot.fi/
    15-vuotiaan tytön blogi :) vuodatan blogiini kuulumisia omasta elämästäni sekä pyrin laittamaan mahdollisimman paljon kuvia.päivitin ulkoasun aika vasta ja aloin bloggaamaan aktiivisemmin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)